Categorii
Cosul tau

Despre noi


Noi suntem Peskuit 


Magazin fizic și online de articole și accesorii pentru pescuit, creat în ajutorul pescarilor amatori și profesioniști, din zona Clujului sau din întreaga țară. Interacțiunea cu fiecare client consolidează misiunea echipei - găsirea echilibrului între relaxare și performanțe sportive, preț și calitate, între dorință și nevoie reală. 


De ce Peskuit?


Pentru că e mai mult decât un hobby, pescuitul devenind în ultimii ani un adevărat sport, care îmbină performanțele profesionale cu relaxarea în mijlocul naturii.

Născut din dorința de a răspunde nevoilor reale ale pescarilor amatori și profesioniști, deopotrivă, Peskuit este un magazin fizic și online inițiat de oameni pasionați de acest sport, a căror experiență competițională este adusă în serviciul clienților.


Ce facem noi? Care este misiunea noastră?


Pescuitul începe ca un hobby și se transformă, treptat, într-un adevărat sport, practicat din pasiune, dar cu profesionalismul cerut de participarea la competiții. 

În sprijinul pescarilor amatori și profesioniști, din zona Clujului, dar și din întreaga țară, echipa Peskuit a creat acest magazin fizic și online cu articole și accesorii testate și verificate în timp. 

Interacțiunea cu fiecare client consolidează misiunea echipei - găsirea echilibrului între relaxare și performanțe sportive, preț și calitate, între dorință și nevoie reală. 


Unde ne găsești?

Situat într-o zonă accesibilă a orașului Cluj-Napoca, în apropierea gării, magazinul nostru vă așteaptă cu echipamente sportive de pescuit, profesionale sau pentru amatori, alături de o echipă de tineri pasionați, cu experiență competițională.