Categorii
Cosul tau

Method feeder

Mulți cred că esența tehnicii method este o nadă pregătită corespunzător. Așa și este, dar merită să fiți atenți și la coșul care face parte din montură. Noul coșuleț Benzar Arc Flatmethod poate fi o ..
11,50Lei
Fără TVA:9,66Lei
Mulți cred că esența tehnicii method este o nadă pregătită corespunzător. Așa și este, dar merită să fiți atenți și la coșul care face parte din montură.Noul coșuleț Benzar Easy Flatmethod poate fi o ..
10,50Lei
Fără TVA:8,82Lei
Mulți cred că esența tehnicii method este o nadă pregătită corespunzător. Așa și este, dar merită să fiți atenți și la coșul care face parte din montură.Noul coșuleț Benzar Spider Flatmethod poate fi ..
10,50Lei
Fără TVA:8,82Lei
Coșulețul de nădire Carp Expert Deluxe Method ambină avantajele tehnicii method feeder moderne cu cele ale pescuitului la crap.Datorită greutății sale, după umplere, coșulețul asigură o autoin țepare ..
9,50Lei
Fără TVA:7,98Lei
Avantajul coșulețelor de nădire long cast pentru tehnica method față de coșulețele de nădire tradiționale este că tija coșulețelor method conduc mai bine firul de pescuit și astfel putem realiza lansă..
11,00Lei
Fără TVA:9,24Lei
Afişare 1 - 20 din 168 (9 pagini)