Categorii
Cosul tau

Pasta boilies

Producator: Target Baits
Pasta solubilă, din gama BelaCrab a fost concepută pe aceleaşi  ingrediente ca şi boiliesurile din această gamă. Diferenţa dintre pastă şi boiliesuri este aceea că pasta solubilă este mult mai ad..
21,00Lei
Fără TVA:21,00Lei
Producator: Bucovina Baits
Produsa din acelasi mix ca si boiliesul, cu o cantitate mai mare de seminte pentru o atractie irezistibila. Se poate folosi pe plumb, momitor dar si ca momeala.Gama Competition X squid capsuna- un fis..
15,00Lei
Fără TVA:15,00Lei
Producator: Bucovina Baits
Competition din acelasi mix ca si boiliesul, cu o cantitate mai mare de seminte pentru o atractie irezistibila. Se poate folosi pe plumb, momitor dar si ca momeala.Gama Competition Z squid pruna- un f..
15,00Lei
Fără TVA:15,00Lei
Producator: Bucovina Baits
Produsa din acelasi mix ca si boiliesul, cu o cantitate mai mare de seminte pentru o atractie irezistibila. Se poate folosi pe plumb, momitor dar si ca momeala.Gama Monster Trap, 0 bila grea, proteina..
15,00Lei
Fără TVA:15,00Lei
Producator: Target Baits
Pasta solubilă, din gama Opium a fost concepută pe aceleaşi ingrediente ca şi boiliesurile din această gamă. Diferenţa dintre pastă şi boiliesuri este aceea că pasta solubilă este mult mai aditivada, ..
24,00Lei
Fără TVA:24,00Lei
Afişare 1 - 10 din 10 (1 pagini)