Categorii
Cosul tau

Diverse (dispozitive ascutit, gift ...)

Producator: Delphin
Polizor perfect! Acest polizor de la marca slovacă Delphin este fabricat din materialele cele mai calitative şi mai rezistente. Suprafaţa de diamant a polizorului este destinată pentru ascuţirea cuţit..
25,00Lei Fără TVA:21,01Lei
Producator: Delphin
Cuţitul ”feliator” simplu B-MAXI are o lamă extra flexibilă datorită căreia veţi felia rapid peştele sau prelucra rapid carnea. Lama şi teaca au o culoare verde pregnantă şi astfel nu se pierde în do..
22,00Lei Fără TVA:18,49Lei
Producator: Delphin
ERGONO se remarcă printr-o apucare incredibil de plăcută şi confortabilă cu sprijin pentru degetul mare şi cel arătător. Lama relativ lată oferă o forţă de tăiere optimă pentru o muncă de câteva ore ..
54,00Lei Fără TVA:45,38Lei
Producator: Delphin
Cuţit de feliat simplu şi complet funcţional MONO este un instrument excelent pentru feliatul peştilor şi pentru tăierea alimentelor în gospodărie. Are un mâner ergonomic cauciucat cu sprijin special..
25,00Lei Fără TVA:21,01Lei
Producator: Delphin
Cuţitul multilateral B-MINI cu lama combinată este o "sculă" propriu zisă. Îl putem folosi ca cuţit, ca ferăstrău (deoarece în partea superioară a lamei are dinţi de ferăstrău), la deblancarea cablur..
18,00Lei Fără TVA:15,13Lei
Producator: Delphin
NORDIS este reprezentantul tipic al tipului de cuţit nordic. Acest tip este îndrăgit printre toţi iubitorii naturii - pescari, vânători sau entuziaşti outdoor. Are mânerul din plastic dur ABS cu fini..
30,00Lei Fără TVA:25,21Lei
Producator: Delphin
Aşa cum o spune şi numele lui, CAMPY este un ajutor excelent la campare, la pescuit sau ca un briceag la îndemână în pădure pentru prepararea hranei etc. Are dimensiunea ideală şi oferă o apucare ide..
49,00Lei Fără TVA:41,18Lei
Producator: Delphin
Briceagul rigid integral metalic CAMU îl vor îndrăgi toţi iubitorii camuflajului. Mânerul are un camuflaj frumos "de pădure", lama mată de 8,5cm este fixată de un mecanism de închidere da tip "liner ..
49,00Lei Fără TVA:41,18Lei
Producator: Delphin
Vă mai aduceţi aminte de unul dintre primele dumneavoastră cuţite? Poate că a arătat exact aşa. RETRO este un briceag mic care îşi găseşte aplicabilitatea la prepararea simplă a mâncării la pescuit, ..
49,00Lei Fără TVA:41,18Lei
Producator: Delphin
WOODY este un reprezentant tipic al briceagului puternic pe care îl puteţi utiliza în timpul plimbărilor prin pădure, în excursii şi la pescuit. Mânerul este realizat dintr-o combinaţie de lemn de ca..
49,00Lei Fără TVA:41,18Lei
Producator: MARTTIINI OY
Cutie eleganta, realizata din lemn, pentru cuţitele Martiini...
86,89Lei Fără TVA:73,02Lei
Producator: Delphin
YAPAN este gama cea mai superioară a seriei de cuţite de feliat Delphin. Este fabricat din oţelul inoxidabil japonez de calitate 440C care se ascute bine şi ţine excelent ascuţişul. Are un mâner cauc..
43,99Lei Fără TVA:36,97Lei
Producator: MARTTIINI OY
Cu ascuțitoarea cu depuneri de carbură de diamant puteți ascuți materialele dificil de ascuţit cum ar fi otel-crom inoxidabil. Este adecvată în special pentru ascutirea cutitelor de vânătoare. Ascuțit..
86,67Lei Fără TVA:72,83Lei
Producator: FRANKONIA
Ideal pentru mersul în teren și puteți ascuți cuțite în câteva secunde - chiar și cele cu lame cu muchie zimțată. Trageți peste lamă de 3-4 ori și obțineți o ascuțire ideală. Pastilele din carbură de ..
73,29Lei Fără TVA:61,59Lei
Producator: MARTTIINI OY
Un dispozitiv de ascuţit cuţite, din oțel cu carbură de diamant este perfect pentru ascuțirea cutitelor de orice fel de întrebuinţare. Particulele de diamant fac ascuțirea unui cuțit simplă și ușoară,..
281,44Lei Fără TVA:236,50Lei
Producator: MARTTIINI OY
Dispozitiv de ascuţit cuţite realizat din aliaj de oţel cu granulatie de diamant...
98,83Lei Fără TVA:83,05Lei
Producator: MARTTIINI OY
Dispozitiv din oţel conceput pentru ascutirea cuţitelor de bucătărie si a cuţitelor de filetat...
136,84Lei Fără TVA:114,99Lei
Producator: UMAREX
Dispozitiv de ascuţit cuţite cu pastile ceramice. Extrem de comod de utilizat şi sigur...
34,66Lei Fără TVA:29,13Lei
Afişare 1 - 20 din 27 (2 pagini)