Categorii
Cosul tau

Accesorii pescuit stationar

Producator: BROWNING
Sita de la Browning Round Riddle 33cm, este un accesoriu complementar, utilizandu-se impreuna cu Galeata Browning 18L in vederea pregatirii nadei. Sita prezinta o pulverizatie speciala de vopsea ce ii..
67,04Lei
Fără TVA:56,34Lei
Producator: Carp Expert
Nădirea este o parte activă a pescuitului, și una din subcategorii este folosirea lansetelor Spod!Cu ajutorul acestor bețe de tip Spod putem introduce la locul de pescuit cantități mari de semințe, bo..
116,50Lei
Fără TVA:97,90Lei
Producator: CORMORAN
CUTIE MICA CU PLUMBI ALICE..
11,45Lei
Fără TVA:9,62Lei
Producator: LINEAEFFE
DEGORJOR ECHIPAT CU AC SUBTIRE PENTRU DESFACEREA NODURILOR...
4,41Lei
Fără TVA:3,71Lei
Producator: EnergoTeam
Pentru a avea perfomanțe in pescuit, precizia este foarte importantă.Nu doar pescarii de competiție, ci toată lumea trebuie să fie atent la calitatea asamblării monturii, precizia legăturilor și, nu ..
3,80Lei
Fără TVA:3,19Lei
Producator: EastShark
LAC CU USCARE RAPIDA. SE FOLOSESTE PENTRU PRIMUL STRAT APLICAT PE MATISALELE INELELOR DE LANSETA SAU PE NODUL FINAL CAND CONFECTIONATI MUSTELE ARTIFICIALE...
24,87Lei
Fără TVA:20,90Lei
Producator: GURU
Forma aerodinamică în partea frontală face ușor de atins distanțele mari de aruncare și permite pescarilor să fie mai exacti. Găuri plasate strategic pentru o eliberare optimă a momelii. Capacul de în..
16,02Lei
Fără TVA:13,46Lei
Producator: Preston Innovations
Preston - Floater Pellet Bander este folosita pentru facilitarea asezarii momelilor in inele de silicon .Realizate din materiale plastice de calitate exceptionala, ergonomica si usor de utilizat, este..
24,00Lei
Fără TVA:20,17Lei
Producator: PROLOGIC
Controlați-vă modul de nădire mai bine ca niciodată; momeală adunată, momeală împrăștiată; AirBomb are un mod de deschidere unic ve vă permite să faceți totul. Designul "rapid" vă permite să umpleți c..
85,70Lei
Fără TVA:72,02Lei
Producator: PROLOGIC
Un control al modului de npdire ca niciodată: nădire adunată sau - AirBomb are un mod de deschidere unic ce vă permite să faceți totul. Designul vă permite să-l umpleți cu o singură mână,rapid și ușor..
85,70Lei
Fără TVA:72,02Lei
Afişare 1 - 20 din 73 (4 pagini)