Categorii
Cosul tau

Protectie si pastrare

Producator: Benzar Mix
Seria Benzar are o gamă largă de produse de pescuit la peștii pașnici bazate pe experiența lui Zsolt Benzar ca pescar competitiv.Protejarea peștilor joacă un rol important in pescuitul modern al crap..
17,80Lei
Fără TVA:17,80Lei
Producator: Carp Expert
Sac de crap mare, unde puteți stoca confortabil și cel mai mare pește.Dacă ne pregătim pentru un concurs sau am prins un pește pe timp de noapte și dorim să luăm o fotografie dimineața, vom avea nevoi..
42,99Lei
Fără TVA:36,13Lei
Producator: Carp Expert
Suntem de acord in tr-o privință, și anume, protecția peștelui prins și eliberarea in tr-o stare cat mai bună este cel mai important. Dacă nu utilizați o saltea de primire, stratul de mucus din exteri..
95,00Lei
Fără TVA:79,83Lei
Producator: Carp Expert
Măsurile de protejare a peștilor sunt Carligul fără barbetă, drilul fără smuciri și forțări nejustificate, dezinfecția gurii și, nu in ultimul rand, utilizarea saltelelor de primire. Deja saltelele ..
314,01Lei
Fără TVA:263,87Lei
Producator: Delphin
Acest carpsack este destinat pentru păstrarea cu menajamente şi în siguranţă a capturii dumneavoastră. Este confecţionat dintr-un material textil ultra fin cu micro ochiuri,datorită cărora captura res..
54,00Lei
Fără TVA:45,38Lei
Producator: Delphin
Geanta de cântărire este confecţionată dintr-un material plasă rezistent, pe care datorită plutitoarelor şi materialului plasă o putem folosi şi ca un sac de păstrare înaintea cântăririi sau eliberăr..
195,00Lei
Fără TVA:163,87Lei
Producator: Delphin
Suportul este destinat pentru toţi aceia pentru care ţinta este manipularea cu grijă a capturii. Acest suport rezistent este confecţionat din salteaua/spuma de care este cusută pe margine cu material..
76,00Lei
Fără TVA:63,87Lei
Producator: Delphin
Versiunea extrem de spaţioasă si prelungită a modelului Delphin C-RADLE. Acest model XXL destinat pentru crapii sau amurii cei mai mari este de asemenea construit pe sistemul foarfecă verificat de de..
365,00Lei
Fără TVA:306,72Lei
Carpsack Delphin C-VAK Carpsack Delphin C-VAK
Indisponibil
Producator: Delphin
Acest carpsack este destinat pentru păstrarea cu menajamente a capturii dumneavoastră. Datorită închiderii cu fermoarul şi urechilor se potriveşte excelent şi la cântărirea curentă a capturii. Este co..
68,00Lei
Fără TVA:57,14Lei
Delphin Area S-MAT Carpath Delphin Area S-MAT Carpath
Indisponibil
Producator: Delphin
Delphin AREA este o serie de genţi prelucrate la un nivel de vârf destinate pentru pescuitul crapului cu un design irepetabil CARPATH. Cusătură fără greşeală, fermoare puternice, croieli ergonomice. ..
341,00Lei
Fără TVA:286,55Lei
Geantă căntărire Delphin GOLEM Geantă căntărire Delphin GOLEM
Indisponibil
Producator: Delphin
Această geantă pentru cântărit este o bijuterie prelucrată până la detalii a fiecărei dotări de pescar. Baza portantă este partea superioară rigidă din tuburi de aluminiu. Datorită mecanismului ingeni..
195,00Lei
Fără TVA:163,87Lei
Lux saltea de primire Delphin CarpPool Lux saltea de primire Delphin CarpPool
Indisponibil
Producator: Delphin
Delphin CarpPool este o saltea primire pentru crap de culoare verde care ascunde în ea câteva soluţii ingenioase şi foarte practice. De asemenea se remarcă prin calitatea prelucrării materialelor util..
413,00Lei
Fără TVA:347,06Lei
NEW GREEN PLUTITOR NEW GREEN PLUTITOR
Indisponibil
Producator: PROLOGIC
Sac pentru cantarirea pestelui. Este realizat din plasa cauciucata si materiale care asigura protectia pestelui in timpul manevrarii...
177,23Lei
Fără TVA:148,93Lei
Afişare 1 - 20 din 36 (2 pagini)