Categorii
Cosul tau

Protectie si pastrare

Producator: Delphin
Acest carpsack este destinat pentru păstrarea cu menajamente şi în siguranţă a capturii dumneavoastră. Este confecţionat dintr-un material textil ultra fin cu micro ochiuri,datorită cărora captura res..
54,00Lei Fără TVA:45,38Lei
Producator: Delphin
Acest carpsack este destinat pentru păstrarea cu menajamente a capturii dumneavoastră. Datorită închiderii cu fermoarul şi urechilor se potriveşte excelent şi la cântărirea curentă a capturii. Este co..
68,00Lei Fără TVA:57,14Lei
Producator: Delphin
Delphin AREA este o serie de genţi prelucrate la un nivel de vârf destinate pentru pescuitul crapului cu un design irepetabil CARPATH. Cusătură fără greşeală, fermoare puternice, croieli ergonomice. ..
340,99Lei Fără TVA:286,55Lei
Producator: Delphin
Această geantă pentru cântărit este o bijuterie prelucrată până la detalii a fiecărei dotări de pescar. Baza portantă este partea superioară rigidă din tuburi de aluminiu. Datorită mecanismului ingeni..
195,01Lei Fără TVA:163,87Lei
Producator: Delphin
Geanta de cântărire este confecţionată dintr-un material plasă rezistent, pe care datorită plutitoarelor şi materialului plasă o putem folosi şi ca un sac de păstrare înaintea cântăririi sau eliberăr..
195,01Lei Fără TVA:163,87Lei
Producator: Delphin
Aşa zisul balansoar este un accesoriu excelent pentru pescarii sportivi care protejează cu plăcere şi tratează cu menajamente capturile lor. Acest balansoar Delphin C-PROTEKT este foarte depozitabil. ..
258,00Lei Fără TVA:216,81Lei
Producator: Delphin
Balansoar de lux cu sistem de deschidere/închidere a construcţiei de tip foarfecă. Aceasta face acest balansoar foarte rigid şi concomitent uşor de depozitat. Construcţia este realizată din tuburi cu ..
287,00Lei Fără TVA:241,18Lei
Producator: Delphin
Versiunea extrem de spaţioasă si prelungită a modelului Delphin C-RADLE. Acest model XXL destinat pentru crapii sau amurii cei mai mari este de asemenea construit pe sistemul foarfecă verificat de de..
365,00Lei Fără TVA:306,72Lei
Producator: Delphin
Promoţie limitată: La balansoarul Delphin C-Protect un cântar Delphin ULTRA gratuit! Suportul Delphin C-PROTEKT Aşa zisul balansoar este un accesoriu excelent pentru pescarii sportivi care protejeaz..
281,99Lei Fără TVA:236,97Lei
Afişare 1 - 9 din 9 (1 pagini)