Categorii
Cosul tau

Fire textile

Deja se găsesc pe paleta produselor oferite de noi și acele produse Cralusso, care pe drept au devenit cunoscute și apreciate printre randul pescarilor de pe tot mapamondul. Fără compromisuri in ce p..
29,00Lei
Fără TVA:24,37Lei
Fir realizat prin utilizarea celor mai inovative tehnologii in materie de fire pentru pescuit.Cralusso a folosit cele mai bune materiale pentru a obţine un fir de pescuit ale cărui caracteristici sun..
112,00Lei
Fără TVA:94,12Lei
Firul Cralusso Xtreme ete un fir de ultimă generaţie realizat prin utilizarea celor mai inovative tehnici.Firul textil Xtreme se adresează unei palete largi de utilizatori, de la pescarii la crap pană..
28,00Lei
Fără TVA:23,53Lei
Firele cu densitate mare sunt apreciate şi utilizate de către pescarii de pretutindeni atunci candvine vorba despre pescuitul crapului.Firul Carp Expert Fast Sinking Moss Green s-a dovedit a fi unul d..
7,50Lei
Fără TVA:6,30Lei
Firele cu densitate mare sunt apreciate şi utilizate de către pescarii de pretutindeni atunci candvine vorba despre pescuitul crapului.Firul Carp Expert Fast Sinking Olive Green s-a dovedit a fi unul ..
7,50Lei
Fără TVA:6,30Lei
Afişare 1 - 20 din 189 (10 pagini)