Categorii
Cosul tau

Crosete, burghie accesorii

Producator: Delphin
Produsele din seria THE END cu denumirea GRIP sunt proiectate integral de către compartimentul nostru de design împreună cu echipa de testatori. Safety se remarcă printr-o rigiditate ridicată şi dato..
15,00Lei
Fără TVA:12,61Lei
Producator: Delphin
Acele din seria THE END cu denumirea GRIP sunt proiectate integral de către compartimentul nostru de design împreună cu echipa de testatori. SafetyMini se remarcă printr-o rigiditate ridicată şi dato..
17,00Lei
Fără TVA:14,29Lei
Producator: Delphin
Produsele din seria THE END cu denumirea GRIP sunt proiectate integral de către compartimentul nostru de design împreună cu echipa de testatori. Strong se remarcă printr-o rigiditate ridicată. Cârlig..
15,00Lei
Fără TVA:12,61Lei
Producator: Carp Spirit
Bait Drill 1.2mm..
20,00Lei
Fără TVA:16,81Lei
Producator: PB Products
Acest accesoriu este de fapt un instrument 2-in-1. Un capat este prevazut cu o croseta cu ac subtire si siguranta, iar celalalt capat este prevazut cu un stripper cu 2 lame pentru decojirea fireleor t..
32,00Lei
Fără TVA:26,89Lei
Producator: EnergoTeam
Burghiul este folosit pentru efectuarea găurilor in boilies-uri sau pop-up-uri folosite in monturile pe fir de păr in pescuitul la crap. Lungimea totală a burghiului este de 9,5 cm din care partea ..
5,00Lei
Fără TVA:4,20Lei
Producator: Delphin
Produsele din seria THE END cu denumirea GRIP sunt proiectate integral de către compartimentul nostru de design împreună cu echipa de testatori. Burghiul Drill se remarcă printr-o rigiditate ridicată..
15,00Lei
Fără TVA:12,61Lei
Producator: Carp Expert
Croșeta PVA Carp Expert este un dispozitiv indispensabil pentru inserarea săculețului PVA umplut cu stick-mix pe firul de păr. in ce privește terminația croșetei aceasta poate fi cu clapetă sau sub f..
8,20Lei
Fără TVA:6,89Lei
Producator: Carp Expert
Dacă momeala noastră este prea tare, in care croșeta s-ar rupe, atunci trebuie să folosim acest burghiu special de boilies. in boiliesuri executăm o gaură, prin care deja putem introduce croșeta in ..
9,00Lei
Fără TVA:7,56Lei
Producator: EnergoTeam
Această croșetă de mărime normală o folosim atunci canddorim ca momeala să fie montată pe un fir de păr prin trecerea acului prin momeală, după care prin agățarea capătului firului de păr in clapeta ..
5,50Lei
Fără TVA:4,62Lei
Producator: EnergoTeam
Cu această croșetă foarte subțire putem in fige cele mai mici și moi peleți sau boilies fără ca acestea să crape sau să se spargă in timpul montării pe firul de păr...
5,40Lei
Fără TVA:4,54Lei
Producator: KORDA
Croseta pentru boilies...
16,93Lei
Fără TVA:14,23Lei
Afişare 1 - 20 din 61 (4 pagini)